Maria Hessner Hansen den 02-07-2015
    Skemaer til kommende skoleår
    Så ligger klassens skemaer til kommende skoleår klar i både ForældreIntra og ElevIntra på forsiden, man skal bare rulle lidt ned.
    Som Jens Olsen skrev ud om i Sommer-nyhedsbrevet, har vi indført læsebånd i alle klasser i 30 minutter om morgen, hvilket har resulteret i, at skemaet er opdelt i 30 minutters intervaller.
    Vi fastholder dog strukturen fra sidste år med læringsbånd fra 8.00 - 11.00 (inkl. læsebånd fra 8.00 - 8.30) og igen efter frokost og pause fra 12.00 - 15.00.

Rigtig god sommer til jer alle, vi ses igen mandag den 10. august 2015 (skolens administration er åben igen allerede fra den 3. august 2015). vh Maria
    Jens Olsen den 26-06-2015
    Kære alle,
    I vedhæftede "Sommernyt" kan I blandt andet læse lidt om skoleåret, som er gået og lidt om tiltag for det nye skoleår 2015/16.
    I ønskes alle en rigtig god og solrig sommer.
    Sommerhilsner
    Jens Olsen, skoleleder

Tinderhøj vinder

STORT TILLYKKE til VINDERNE I TOOLCAMP
6. årgangsteam har været til Toolcamp den 20. april 2015, Rødovre Kommunes kommunale konkurrence, hvor de innoverede på hverdagsproblemer. Eleverne blev bedømt på kategorierne samarbejde, innovation og it-anvendelse. Vi havde tre grupper med, og den ene gruppe vandt samarbejdskategorien. Stort tillykke til gruppen, de kan godt være stolte.
Dagen bød også på et foredrag med den unge iværksætter Casper Blom, som holdt foredrag, og eleverne synes, det var spændende.

Vi siger tak for en inspirerende og motiverende Toolcamp.

Maria Hessner Hansen
Viceskoleleder