Fantasinørderne

Sidste skoledag 2016

Ingen aktuelle opslag

Toolcamp for 6. klasserne

Hele uge 6 var eleverne i Tinderhøjs 6. klasser optagede af at finde kreative løsningsforslag til deres Toolcamp.

Nyhed billede
De fleste af eleverne var helt fordybede i deres projekter, og der blev arbejdet med alt lige fra robotter og app's til collager og foldere.
Nogle af projekterne omhandlede et bedre miljø både i Danmark og i verden. Der var også projekter, der omhandlede at mindske trafikulykker, tyverier og krybskytteri ved hjælp af chips, der enten var placeret i bilen, fartskiltene, din egen dørmåtte eller på det truede dyr i reservatet.
Derudover var der også et par grupper, der ville lave en app, som havde lavet collager til, hvordan deres app skulle se ud. Den ene gruppe havde fokus på de hjemløse og den anden, på at skabe en bedre kommunikation mellem døve og ikke-døve mennesker.
Eleverne var meget begejstrede og stolte af deres projekter, og de fleste var meget opslugte i det.
Alle syntes, det havde været sjovt at være med. Derudover syntes de fleste også, at det var rart med noget anderledes undervisning, hvor der var frit spil, og de selv måtte vælge og udtænke noget nyt i forhold til deres projekt. Nogle syntes også, det var dejligt at blive udfordret på en anderledes måde.Derudover havde mange lært rigtig meget om samarbejde, og om hvor vigtigt samarbejdet var for projektet.
Det bedste havde helt klart været samarbejdet, de selvvalgte grupper, fællesskabet, det at lære noget nyt, blive udfordret, bygge og være kreativ, og at der var frie tøjler. En sidste ting de fleste var enige om, var, at det var svært at finde på en løsning på problemstillingerne. Men alle klarede det rigtig godt og kom med nogle rigtig innovative og kreative løsninger.
Senere er det meningen, at 6.klasserne skal fremføre deres projekter og dyste mod andre 6.klasser i Rødovre Kommune. Ved denne konkurrence vil der blive lagt vægt på tre ting: samarbejde, it-anvendelse og innovation. Til sidst vil der blive fundet én vinder.