Fantasinørderne

Udeskole med 1.A

• 25-05-2016
    17:00-20:00
    Klubaften for alle i Tømmerflåden · 3A · 3B · 4A · 4B · 4C · 4J · 5A · 5B · 5J · 6J · 6X
  • 27-05-2016
    08:00-13:00
    9. klassernes sidste skoledag · 0A · 0B · 1A · 1B · 2A · 2B · 3A · 3B · 4A · 4B · 4C · 5A · 5B · 5J · 6X · 6X · 6J · 7A · 7B · 7J · 8A · 8B · 8J · 9A · 9B · 9J · 9J · 9X · 9Y
  • 30-05-2016
    14:00-17:45
    Skole/hjem samtaler i O.A · 0A
    Heidi Sauer den 23-05-2016
    Kære alle 9. kl lærere, elever og forældre

Her er programmet for sidste skoledag d. 27. maj

Heidi Sauer den 10-05-2016
    Rødovre Musikskole åben for tilmelding
    Rødovre Musikskole er nu åben for tilmelding til vores nye sæson 2016/2017 som starter til august.

Vi underviser i næsten alle instrumenter, kor og sang samt førskolerytmik for de helt små. Du vil enten få holdundervisning eller soloundervisning på dit instrument - du kan også leje et instrument på musikskolen. Skolen tilbyder også sammenspil i alle stilarter – der er deltagerbetaling på selve undervisningen, men sammenspil er gratis.

Du tilmelder dig på vores hjemmeside www.rk.dk/musikskolen - hvor du også kan læse mere om de forskellige tilbud.

Der er for tiden ventelister på solosang og vores populæreste instrumenter som er guitar og klaver. Det skal ikke afholde dig fra at vælge et af disse, men det er en god idé at vælge en nummer to prioritet - det vigtigste er du kommer i gang med musikken. Hvis du ikke kan finde svar på vores hjemmeside er du velkommen til at kontakte musikskolen via e-post: musikskolen@rk.dk eller telefon 36 37 76 67.

Heidi Sauer den 13-01-2016
    Brev fra skolechefen i forbindelse med fejl i først udsendte ferieplaner.
    Ydermere er vedhæftet ny revideret ferieplan.
    Der er sendt mail ud til alle i dag omkring de ændrede ferieplaner.

Toolcamp for 6. klasserne

Hele uge 6 var eleverne i Tinderhøjs 6. klasser optagede af at finde kreative løsningsforslag til deres Toolcamp.

Nyhed billede
De fleste af eleverne var helt fordybede i deres projekter, og der blev arbejdet med alt lige fra robotter og app's til collager og foldere.
Nogle af projekterne omhandlede et bedre miljø både i Danmark og i verden. Der var også projekter, der omhandlede at mindske trafikulykker, tyverier og krybskytteri ved hjælp af chips, der enten var placeret i bilen, fartskiltene, din egen dørmåtte eller på det truede dyr i reservatet.
Derudover var der også et par grupper, der ville lave en app, som havde lavet collager til, hvordan deres app skulle se ud. Den ene gruppe havde fokus på de hjemløse og den anden, på at skabe en bedre kommunikation mellem døve og ikke-døve mennesker.
Eleverne var meget begejstrede og stolte af deres projekter, og de fleste var meget opslugte i det.
Alle syntes, det havde været sjovt at være med. Derudover syntes de fleste også, at det var rart med noget anderledes undervisning, hvor der var frit spil, og de selv måtte vælge og udtænke noget nyt i forhold til deres projekt. Nogle syntes også, det var dejligt at blive udfordret på en anderledes måde.Derudover havde mange lært rigtig meget om samarbejde, og om hvor vigtigt samarbejdet var for projektet.
Det bedste havde helt klart været samarbejdet, de selvvalgte grupper, fællesskabet, det at lære noget nyt, blive udfordret, bygge og være kreativ, og at der var frie tøjler. En sidste ting de fleste var enige om, var, at det var svært at finde på en løsning på problemstillingerne. Men alle klarede det rigtig godt og kom med nogle rigtig innovative og kreative løsninger.
Senere er det meningen, at 6.klasserne skal fremføre deres projekter og dyste mod andre 6.klasser i Rødovre Kommune. Ved denne konkurrence vil der blive lagt vægt på tre ting: samarbejde, it-anvendelse og innovation. Til sidst vil der blive fundet én vinder.