ToolCamp 2017

Legepladsudvalget inspireres...! #tinderhøjskole

 • 27-02-2017
  Fastelavn 0.-5. kl. · 0A · 0B · 1A · 1B · 2A · 2B · 3A · 3B · 4A · 4B · 4C · 5C · 5X · 5Y
  1
 • ikon
  Heidi Sauer den 07-02-2017

   

  Skolebestyrelserne og Skoleforvaltningen inviterer til foredrag med forfatter Sofie Münster

  Vi ønsker alle det bedste for vores børn. Vi drømmer om, at de får succes, både i skolen og videre i livet. Men mange af os oplever også, at det kan være svært, når vores børn møder modgang, og ofte er vi i tvivl om, hvad der er det rigtige at gøre. Vi vil gerne have, at vores børn tør forfølge noget, øver sig og bliver dygtigere, men hvad gør vi, når vores børn fx føler sig usikre eller holder sig tilbage af frygt for at fejle? Bliver ukoncentrerede og mobilen eller computeren er for svær at modstå? Giver op på forhånd, så snart noget er kedeligt eller blot kræver lidt ekstra af dem? Mister interessen eller overvældes af skuffelse, når noget ikke lykkes i første forsøg?

  Kom og få et bud på, hvordan du, som forælder, kan gøre en stor forskel - også selvom du ikke er med dit barn i skole til hverdag.
  LÆS MERE I VEDHÆFTEDE INVITATION...

God start på det nye år

Nyhed billede
I mange år har vi haft ønsket. Nu bliver det opfyldt: Skolepatruljen kommer.

I december blev byggeriet af Fortvej endelig færdigt. Vi har fået ny midterhelle og fodgængerovergang ud for skolen. Det giver os mulighed for at oprette en skolepatrulje.

Elever i 6. og 7. klasse er blevet spurgt, om de vil hjælpe. Det vil rigtig mange heldigvis! Efter juleferien, den 3. januar, vil skolepatruljen for første gang være på plads.

Hjælp skolepatruljen: Respektér deres arbejde, så trafikken på Fortvej kommer til at være så sikker som muligt.

Cyklister, der skal over Fortvej: Stå af og lad skolepatruljen hjælpe jer over den nye fodgængerovergang.