4.B's fugle

Førstehjælps-kursus · 6J
    Jeanette Boye Steenberg den 09-02-2016
    Bøjletandlægen kommer og visiterer på Tinderhøj skole mandag d. 14.3.2016
    Hun kigger fortrinsvis på børnene fra 5. og 6.klasse.

Alle børn, der skal ses, får en indkaldelse.
    Forældredeltagelse er ikke nødvendigt, da undersøgelsen kun tager 5 minutter.

Alle børn får et brev med hjem.
    Har I spørgsmål vedr. besøget er I velkomne til at ringe til tandklinikken
    tlf. 36 37 82 77.

Hilsen Trine
    Klinikassistent
    Heidi Sauer den 27-01-2016
    Kære forældre og elever i 8. og 9. kl.
    Her kan I se og læse om jeres opgave og pligter i.f.m. uddannelsesparathedsvurderingen.

Heidi Sauer den 13-01-2016
    Brev fra skolechefen i forbindelse med fejl i først udsendte ferieplaner.
    Ydermere er vedhæftet ny revideret ferieplan.
    Der er sendt mail ud til alle i dag omkring de ændrede ferieplaner.

6.klasse-elever til nørddag

Der var kamp om pladserne, og lodtrækning måtte til, før deltagerne blev fundet

Nyhed billede
Det her er nørdet. Men ikke desto mindre var der rigtig mange elever fra 6. klasse, der ville med og bruge en lang arbejdsdag på Pædagogisk Udviklingscenter sammen med elever fra andre skoler. Der skulle arbejdes med LittleBits.
LittleBits er en serie flot designede elektroniske komponenter, der er monteret på små printplader. Opgaven for eleverne er så at gennemskue de mange modulers funktioner og muligheder, og sammensætte modulerne på forskellige, kreative måder. Sådan opbygges forskellige, interaktive designs.
På selve dagen var der tid, så eleverne lærte LittleBits at kende. På egen hånd blev der arbejdet med de stillede opgaver, der blev skrevet instruktioner - og uploadet videoer på Skoletube.
En spændende dag, som måske inspirerede til den nationale Toolcamp, hvor elever fra hele landet konkurrerer om samarbejde, innovation, IT-anvendelse og vidensproduktion.