Maria Hessner Hansen den 17-08-2015
    Forklaring til skoleskemaer
    Nogle enkelte forældre har været i tvivl om, hvorledes de nye skoleskemaer har skulle læses. Jeg har vedhæftet en forklaring her, skulle der være andre tvivlsspørgsmål, så er I meget velkomne til at kontakte skolens kontor, så står vi klar til at hjælpe jer. vh Maria

Tinderhøj vinder

STORT TILLYKKE til VINDERNE I TOOLCAMP
6. årgangsteam har været til Toolcamp den 20. april 2015, Rødovre Kommunes kommunale konkurrence, hvor de innoverede på hverdagsproblemer. Eleverne blev bedømt på kategorierne samarbejde, innovation og it-anvendelse. Vi havde tre grupper med, og den ene gruppe vandt samarbejdskategorien. Stort tillykke til gruppen, de kan godt være stolte.
Dagen bød også på et foredrag med den unge iværksætter Casper Blom, som holdt foredrag, og eleverne synes, det var spændende.

Vi siger tak for en inspirerende og motiverende Toolcamp.

Maria Hessner Hansen
Viceskoleleder