F*** hvor er det fedt!!!

Nyhed billede
I dag blev porten åbnet til den nye legeplads og de nye udeklasserum.

Og elevernes ansigter, leg og kommentarer var ikke til at tage fejl af. Der var begejstring over hele linjen.

Klatretårnet var fyldt af elever i alle aldre, og der var kø til rutsjebanen. Ligesom der hurtigt var rundgang til de nye trampoliner. Musikinstrumenter fik toner, og på de nye klatrebænke blev balancen prøvet af.

I vandværkstedet finder man et regnvandsbed, der fyldes med tagvand fra gårdens omkringliggende tage. Vandet løber fra render ned i et regnbed, der lige nu er fyldt godt op -og en elev spurgte nysgerrigt, hvad der sker i tørre perioder. I regnbedet kan man hoppe fra trædesten til trædesten, komme over broerne eller være med på den nye leg "spring-over-bed".

Hvor var det skønt at eleverne tog godt i mod de nye udearealer, og synes det var blevet ganske smukt.

Vi glæder os på skolen til mange flere timer med leg og læring i de nye omgivelser.

13-12-2017 AG

Forrige 10