Tinderhøj Trivselsdag

Nyhed billede
2.marts deltog Tinderhøj Skole i den landsdækkende Trivselsdag ”Min skole-Min ven” arrangeret af bl.a. Red Barnet.

Alle deltagende klasser mødtes i Festsalen for at synge sammen og lave en fælles start på Trivselsdagen.

Derefter havde klasserne en hel dag til at arbejde med forskellige cases, oplæg og film som satte fokus på hvordan vi hver især og sammen kan skabe mere trivsel og forpligtende fællesskab i de enkelte klasser. Hertil skulle hver klasse udfylde blade med trivsels fremmende tiltag som skulle sættes på egen plakat i hver klasse. Ligeledes skulle hver klasse udarbejde et blad til et ”væg træ” og et blad til et træ (som bliver levende senere), som står midt i foyeren i dag.

Der var rigtig mange glade børn og voksne denne dag, som kom og satte blade op med spændende trivselsfremmende udsagn.
Efterfølgende har flere tilkendegivet at trivsels dag gav mulighed for rigtig mange spændende snakke, som gav stof til eftertanke.

Vi var rigtig godt hjulpet af materialet fra Red Barnet.

Ulla Spanggård
Skolekonsulent for trivsel