Børn Gror i Natur

Nyhed billede
Tinderhøj deltager i kampagnen "Børn Gror i Natur", der sætter fokus på børnenes naturunderskud.

I dag bruger børn langt mindre tid i naturen i forhold til deres forældre og især bedsteforældre. På Tinderhøj Skole er vi ved at lave en hverdag, hvor alle elever er i og arbejder med naturen. Både i læring og i legen. Vi er ved at etablere udeskole som en fast del af undervisningen, vi er ved at lokalisere gode ude-steder til undervisning og SFO tid, ligesom vores udeområder efterhånden rummer gode muligheder for naturoplevelser.

Elevernes glæde og faglighed styrkes, når naturen er en del af deres daglige skoleliv. Så selvfølgelig er vi med, når Friluftsrådet og Center for Børn og Natur vil sætte fokus på, at også vores børn skal have barndomsminder om vind i håret, eftermiddage på ryggen i græsset eller bøjet over vandhullet.

Vær endelig med til at bidrage til den kommende naturkanon, se mere her:

31-05-2018 AG

Forrige 10