Læringscenter / bibliotek

Vi tilbyder

Her på læringscentret har vi et bredt udvalg af fag- og skønlitterære bøger til hvert klassetrin. Her er masser af inspiration til at læse, lære, opleve og fordybe sig ved læringscentrets arbejdsborde.

På læringscentret kan man nemt søge og låne bøger via vores søgemaskine og selvbetjeningsskranke.

Læringscentret yder også IT-support på iPads, computere og printeropsætning. Samtidig er der også mulighed for at printe fra egen computer.

Vi glæder os til dit besøg på læringscentret.

Via Onlinetjenester finder I en oversigt, der viser, hvilke tjenester på internettet, vi har adgang til på Tinderhøj Skole.

Onlinetjenesterne spænder vidt over forskellige fag samt klassetrin. Nogle af tjenesterne er gode til øvelse og repetition, andre fungerer som materiale ligesom en fysisk fagbog, dog smartere i og med, at der er mulighed for differentiering samt læse- og skrivestøtte at finde på computeren.

For at anvende tjenesterne, skal I anvende UNI•login

God fornøjelse!