Sundhedsplejen

Oplysninger om Sundhedsplejen kan fås på tlf. 36 37 74 48 bedst mellem kl. 13 og 14.

Tilbud kan ses på
www.rk.dk/sundhedsplejen

Helle Jensen
Sundhedsplejerske

Træffes mandage på
tlf.: 36 37 82 76

Vibeke B. Thomsen
Sundhedsplejerske

Træffes torsdage på
tlf.: 36 37 82 76

Den Kommunale Skolesundhedstjeneste
Skolesundhedstjenesten er en del af de forebyggende sundhedsordninger for børn og unge og er en fortsættelse af tilbuddet, der i småbørnsalderen består af sundhedsplejerskebesøg og helbredsundersøgelser hos egen læge.

Skolesundhedstjenesten på skolerne i Rødovre Kommune repræsenteres af en sundhedsplejerske.

Alle skoleelever tilbydes regelmæssige undersøgelser af syn og hørelse, måling af højde og vægt, samt en sundhedsorienterende samtale ved sundhedsplejersken.

Alle børn i Rødovre Kommune tilbydes en ind- og udskolingsundersøgelse ved en sundhedsplejerske.

Hensigten med samtalen er at jeres barn og sundhedsplejersken sammen sætter fokus på hans/hendes sundhed, og at barnet gennem sit skoleforløb bliver rustet til at tage vare på egen sundhed.

Samarbejdet mellem forældre, lærere og sundhedstjenesten er med til at fremme barnets trivsel og sundhed i skolen.