Tinderhøj Skoles grønne råd

Tinderhøj Skole har, som den første skole i Rødovre Kommune, fået det grønne flag i skoleåret 2016/17, læs mere på Friluftsrådets side. Det har vi bl.a. fået, fordi vi har oprettet et Grønt Råd med elever, lærere, ledelse og Teknisk Service.

Tinderhøj Skole har, i Det Grønne Råd, et officielt forum for elever, forældre, undervisere, ledelse samt til udvalgte møder teknisk forvaltning og rengøringen til påvirkning af Grøn Skole.

Det Grønne Råd arbejder med praktiske miljø- og klimaprojekter på Tinderhøj Skole. Rådets medlemmer kommunikerer om grønne tiltag til de andre på skolen og udenfor skolen, og så beslutter rådets medlemmer, hvordan skolen arbejder med Grønt Flag, Grøn Skole.

For eksempel står Det Grønne Råd bag kampagnen ”Ren Tinderhøj”, en affaldskampagne på skolens inde- og udearealer. Det betød, at der i forsommeren 2017 blev samlet 24 kg affald ind fra skolens udeområder. Den udendørs affaldsindsamling fortsætter i skoleåret 2017/18.

Rådet er ved at organisere og få lavet en ny sortering i alle klasserne på skolen. Rådets medlemmer vil søge midler, undervise og finde de praktiske løsninger til et nyt og bedre affaldssystem på skolen. Det forventes at være ude i klasserne foråret 2018.

Repræsentanter fra skolens elever

Ayse, 2.b