Teknologi og Innovation

Tinderhøj Skole har siden 2013 haft iPad til alle elever i 0.-5. klasse og hybrider til elever i 6.-9.klasse.

Skolens elever og undervisere er derfor vant til at inddrage læring med digitale hjælpemidler, som en del af deres palette af forskellige undervisningsværktøjer. Hvis du vil læse mere om, hvilke programmer der bruges i de forskelige fag, klik ind på onlinetjenester.

Fra skoleåret 2018/19 introduceres faget "Teknologi og Innovation" i Rødovre Kommunes folkeskoler. Fra 0.-5. klasse samt 9.klasse er det et element i de andre fag, som vi allerede kender det fra Tinderhøj.

I 6.-8. klasse bliver det et selvstændigt fag, som vi kender dansk, matematik osv. I faget får eleverne kompetencer i computational thinking, programmering, systemer, netværk, produktion og kreativitet samt digital dannelse. Kompetencer der passer med arbejdet med de 21 århundredes kompetencer, der fx allerede arbejdes med i Toolcamp for 6.klasserne.

Læs mere om den digitale udvikling på skoleområdet her.