Alle Børn Cykler til Tinderhøj

Nyhed billede
Igen i år blev de cyklende elever (og medarbejdere) på Tinderhøj Skole fejret med flag, balloner og cykel-musik ved ankomst til en ny uge på skolen.

Tinderhøj Skole deltager i Alle Børn Cykler kampagnen fra Dansk Cyklistforbund, og vi ser en rigtig god fidus i at vores elever får gode cykelvaner tidligt.

Vi kan nemlig bruge cyklen i undervisningen, når vi som udeskole-skole skal ud og besøge skoletjenester eller steder der ligger i cykelafstand. Og så ønsker vi, at eleverne får gode cykelvaner og bliver trygge cyklister til et sundt og godt liv -nu og som voksne.

I de næste to uger vil alle klasserne registrere, hvor mange elever der cykler og som huskede hjelmen. Det krydses af og bliver til matematik for vores 5.klasser, som kan lave statistik, diagrammer mm. for at udpege Årets Cykel Klasse 2018.

God vind

03-09-2018 AG