Læringen i Grøn Skole

UDESKOLE

ÅBEN SKOLE

GRØNT FLAG, GRØN SKOLE

På denne side finder du beskrivelser af, hvordan skolen i sit konkrete arbejde, i vores hverdag med undervisning, arbejder med natur og bæredygtighed i Grøn Skole. Her ligger længevarende processer beskrevet og afgrænsede projekter. Klik på billederne og læs mere om Dannelsesplanen, udeskole, åben skole på Tinderhøj og vores arbejde med Grønt Flag, Grøn Skole. Læs om, hvordan vi skaber en varieret og vedkommende undervisning.

Tinderhøj Skoles fundament er at være en folkeskole, som de fleste kender. Skolens motto er Lær, Leg, Lev. Det betyder, at her skal eleverne lære, de skal være legende børn og de skal dannes til livet.

Som Grøn Skole kan Tinderhøj noget mere end bare være folkeskole. Her arbejdes med natur og bæredygtighed, som beskrevet under Grøn process. Grøn Skole er en holistisk integration i både læringen og legen på skolen. Det integreres i valg om fagenes indhold, skolens didaktiske tilgang, vores fysiske rammer og organiseringen af skolehverdagen.

Hvis du vil finde flere projekter, kan du i Nyhedsarkivet læse om flere tiltag, opgaver og mere udvikling af Grøn Skole.