Opslagstavlen

Kontorets glemmekasse!
    Man kan jo undre sig lidt....at ikke flere savner.....
    Vi har oceaner af nøgler liggende -vi har briller - vi har mobiltelefoner.
    Der er mulighed for at komme forbi og kigge kassen igennem, vi vil meget gerne have den tømt.
    Det er ikke er afhentet inden 21.12.2018 - bliver straks i det nye år afleveret til Politiets hittegods.
    vh
    Heidi, skolesekretær
    PS - al beklædning ligger i skolens glemmekasse ved indgangen til H-bygning.
    Heidi Sauer den 12-12-2018
    DER ER KOMMET JULEHJÆLP FRA BØRNENES KONTOR
    Kan afhentes på kontoret
    Jeanette Boye Steenberg den 11-12-2018
    Kære medarbejdere, elever og forældre

Vidste I, at København inden længe lægger gulv til verdens største håndboldevent?

Vi har nemlig æren af at være værter for VM i herrehåndbold. De danske Håndboldherrer drager vestpå for at kæmpe for Danmarks ære i Herning. Men alle fra hovedstadsområdet kan også se frem til at opleve en masse store sportsøjeblikke. Disse øjeblikke vil vi i Dansk Håndbold Forbund meget gerne dele med børn og unge i hovedstadsområdet.
    Den 19. og 20. januar kan alle børn og unge under 18 år komme gratis til VM i herrehåndbolds President’s Cup i Royal Arena, og der vil samtidig være 90% rabat for ledsagende voksne. Vi sørger ligeledes for en kæmpe aktivitetszone med en masse gratis aktiviteter for håndboldinteresserede i alle aldre.

Heidi Sauer den 05-12-2018
    Kære forældre!
    Det starter nye børnegrupper op i uge 9.
    Når du som forældre er ramt af psykiske vanskeligheder påvirker det også dine børn, derfor tilbyder Rødovre Kommune Børnegrupper til børn, af forældre der lider af angst, depression, stress eller andre psykiske vanskeligheder!
    For mere information – Læs vedhæftede brev.

Heidi Sauer den 19-11-2018